Set náušnic OVALS*01_Au

3000.00
  • Jedná se o náušnici vyrobenou z kvalitního stříbra ryzosti 925/1000 s povrchovou úpravou 14-ti karátového zlata.
  • Každý kus je originál, vyrobený ručně, proto se mohou vyskytnout odchylky.
  • Uvedená cena je kompletní set, složený ze čtyř dílů.
  • Na fotografiích v kombinaci s malým zadním dílem OVALS*07_Au.
  • Vyrobeno v České republice.

Šperky vyrobené ze stříbra jsou nádherným doplňkem, ale správná péče o ně je důležitá pro udržení jejich krásy a kvality. Zde jsou některé zásady a doporučení pro správnou péči o šperky ze stříbra:
  1. Skladování: Uchovávejte své šperky ve speciálních šperkovnicích nebo krabičkách na šperky, aby se minimalizovala expozice kyslíku a vlhkosti, které mohou způsobit oxidaci stříbra.
  2. Čištění: Čistěte své šperky ze stříbra měkkou bavlněnou nebo mikrovláknovou utěrkou. Používejte čistící prostředky určené pro stříbro, abyste se vyhnuli poškození povrchu nebo odstranění ochranné úpravy. Pokud nemáte k dispozici speciální čistící prostředky, můžete použít jemný šampon nebo mýdlo s neutrálním pH.
  3. Nošení: Snažte se minimalizovat kontakt vašich stříbrných šperků s parfémy, krémy, make-upem, potem nebo vodou. Tyto látky mohou způsobit ztrátu lesku a poškození povrchu.
  4. Pravidelné nošení: Pravidelné nošení šperků ze stříbra může pomoci minimalizovat oxidaci, jelikož se stříbro čistí třením o kůži. Nicméně, pokud neplánujete šperky nosit dlouhou dobu, měli byste je pravidelně čistit a ukládat v šperkovnici.
  5. Profesionální čištění: Pokud jsou vaše šperky ze stříbra silně oxidované nebo poškozené, může být nezbytné je očistit profesionálním způsobem u klenotníka.

Následování těchto doporučení pomůže udržet vaše šperky v krásném stavu po dlouhou dobu.